Angelica blick – american univerity

An un-shown outfit from two weeks ago when me and ebba visited the carl ehds studio. University rankings 2017 I’ve seen it many times but never managed to go – until now 🙂 such a pretty place! I wanted to buy some statues for home but they aren’t for sale unfortunately .. So..Touché. Well I’ve had a good day until me and dag went out to borrow a motorcycle out in huddinge that I should have had this weekend and we find out that it’s too high for me so my feet didn’t even touch the ground when I sat on it hahaha. BUMMER! But the good news is that I’m borrowing his instead – his harley. And it’s AH-MAZING!

Well, I’m at home now and I’ve been editing some stuff for my blog and instagram but I’m sson heading into the bathroom for a quick shower and get some makeup on this face before heading into town for dinner with zoe.

Haven’t seen her in a while so I think we’ll have a cozy evening together ♥ what are your plans for tonight?

En ovisad look från ungefär två veckor sen när jag och ebba besökte carl ehds ataljé. Jag har sett det förut och alltid velat åka dit men inte gjort det – förens nu då 🙂 så fint ställe! Ville så gärna köpa med mig några statyer hem men dom är inte till salu .. Så,, touché. Men men, jag har haft en bra dag tills jag och dag drog ut till huddinge för att hämta motorcykeln jag skulle lånat över helgen bara för att mötas av att cykeln är för hög för mig och att mina fötter inte ens nådde ner till marken när jag satt på den haha. SKIT! Men å andra sidan så ska jag få låna dags harley istället vilket är ännu mer nice. Den är MA-GISK!

Ja, nu är jag iallafall tillbaka hemma och ska alldeles straxt hoppa in i duschen för en snabb-dusch och sen slänga på mig lite makeup innan jag ska dra in till stan för middag med zoe. Jag har inte hängt med henne på ett tag så det ska bli så mysigt att få lite egentid med henne ♥ vad är era planer för kvällen?

I held an event with MAC this saturday and it was a great night 🙂 I invited some of my friends over to their store at biblioteksgatan and held a little presentation about some of their products and showed them some tricks regarding touch-ups. After that they got to try the products, eat some nice snacks, have som drinks ( with my face on it hahahah ) and also grab some products before they went home 😀 I hope everyone had a great evening cause I sure had! I also love MAC so I’m so happy I got to work with them ♥

Anyway, I just got to varberg a couple of hours ago! I’m here to drive the motorcycle 🙂 unfortunately pelle’s motorcycle didn’t want to start so I had to drive a bit on my own but it was fun too. But I’m looking forward to drive together tomorrow instead! What have you done today?

Jag höll i ett event med MAC i lördags och de var en superfin kväll 🙂 jag bjöd över lite vänner till deras butik på biblioteksgatan och körde först en presentation av deras produkter och visade dom lite tips o tricks på touch-ups. Efter det bjöds det på lite plock-mat, drinkar ( med mitt ansikte på haha) och så fick alla testa produkterna samt plocka på sig lite produkter innan alla gick hem 😀 jag hoppas alla hade en trevlig kväll för det hade jag! Jag älskar ju dessutom MAC så jag var så glad att få jobba med dom ♥

I’M BACK AT FULL SPEED! Gah feels great 🙂 it’s sunday and my favorite day of the week. I started my morning with a lil talk over the phone with michelle. The weekly sum-it-all-up-talk! I made breakfast and then watched swedish idol while eating. André got up half an hour later than me and then I went of to fightbox for a workout with sessan! Felt soooo good I must say – I sa sweating my ass off and the workout was pretty heavy. After the workout andré and pojan met up with us at fightbox and then all of us walked to kafferang and ate lunch. Tuition american university the weather today is EPIC!! It’s seriously 18 degress!!! Couldn’t be happier since I’m going to varberg tomorrow to ride the motorcycle!!!! I’m back home now for a short while – watching the vlog that is coming up today and blogging 🙂 linus invited us over for dinner so we are going there in a while 🙂

JAG ÄR TILLBAKA I MAXAT TEMPO! Åh de känns så bra 🙂 det är iaf söndag och därmed min favvodag i veckan. Jag började min morgon med ett litet samtal med michelle. Vårt vecko-samtal-där-vi-pratar-om-allt typ! Jag gjorde frukost och käkade den framför idol innan andré vaknade till. Jag stack sen till fightbox med sessan och köttade ett pass! Kändes såååå skönt efteråt. De var sjukt svettigt och ganska tufft idag! Efter passet så kom andré och pojan ner och så stack vi till kafferang och åt lunch. Vädret idag är ju MAGI! Fasiken 18 grader!!! Kunde inte varit gladare eftersom jag åker till varberg imorgon för att åka motorcykel!!! Nu är jag iaf hemma en kortis – kollar in vloggen som kommer upp idag och bloggare 🙂 linus bjöd över oss på middag ikväll så vi ska dit snart 🙂

I feel so releived and happy at the same time. Damn, I earned this!!! I’ve put so much time and effort in to this so I’m just so proud and happy now! I never thought I would write this here on my blog. WOW! Can’t wait to take my baby for a spin soon!

Also: this is why I haven’t been so active lately on my social medias. This has actually took up all of my time recently and as many of you know – when I do something, I do it a 110%. That is why I’ve been so focused on this. University dc so after acheiving my goal now I can finally go back to being me again and going back to the normal me (haha) on my social media. Cause, damn I’ve missed it!! And YOU! And being creative! I’ve almost felt a bit down not being able to go all the way with my creativity all the way as I want. I havn’t been able to travel cause I’ve been so focused and not wanted to go away now when I got my eyes on this licens since it’s also the end of the season. But now I’m back and I’m so happy and ready! And also: SO FUCKING HAPPY FOR MY LICENS!!! I’ve been wanting to do this for SOOOO many years and now I finally did it. YEY!

IDAG TOG JAG MITT MC-KÖRKORT!!! JAG ÄR SÅ F*CKING JÄKLA STOLT OCH GLAD! Är det ens ok att säga? MEN DE ÄR JAG ÄNDÅ! Jag känner mig så lättad och så glad. Jäklar, jag har fan förtjänat detta!!! Jag har lagt ner så sjuuuuukt mycket tid och möda i detta så jag är så sjukt stolt nu! Trodde aldrig att jag skulle få skriva detta på min blogg. University rankings uk 2016 WOW! Jag längtar att ta min lilla bebis ut på en åktur!

Och: detta är anledning till varför jag faktist varit så off på alla mina sociala medier. Detta har faktist upptagit min tid så sjukt mycket och som ni alla kanske vet – när jag gör nått, så gör jag det till 110% och med allt mitt fokus. Så de är därför jag valde att fokusera på det till hundra. Så efter att ha uppnåt mitt mål nu så jag jag äntligen gå tillbaka till att vara mig själv igen ( haha) på sociala medier. För alltså, JÄKLAR vad jag saknat det. Jag har saknat ER. Saknat att få utlopp för min kreativitet. Jag ahr tex inte kunnatr esa nått eftersom jag inte kunnat åka iväg med alla trafiklektioner och allt som jag bokat in för att faktist hinna ta kortet innan säsongen är slut. Men nu är jag iaf tillbaka och jag är så redo! Och: JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD FÖR KÖRKORTET!!! Jag har velat göra detta i SÅÅÅÅÅ många år och nu har jag äntligen gjort det. YEY!