Vacatures best universities to study medicine

Wessem port services group BV is een groep bedrijven actief in de op- en overslag van bulkgoederen, stukgoederen en containers. Zij beschikt over havens en terreinen in stein, maastricht, wessem en lanaken (B), waar weg-, water- en railtransport gecombineerd worden. Voor de locatie in maastricht zijn we op zoek naar een:

Als operationeel medewerker verricht je diverse soorten werkzaamheden op het terrein. Je bedient machines (o.A. Heftruck, schranklader) en voert taken uit die te maken hebben met op- en overslag en verpakken van diverse goederen. American universty de werkzaamheden zijn geheel afhankelijk van de verschillende opdrachten die binnenkomen. De voornaamste taken die je verricht, zijn het laden en lossen van vrachtauto’s en containers en het ompakken en verpakken van goederen.

Je schriftelijke sollicitatie en een uitgebreid CV zien wij graag voor 26 oktober 2018 tegemoet.

Adres: wessem port services maastricht BV, t.A.V. Mevr. S. Reuser, manager HR, postbus 196, 6170 AD te stein of per e-mail: hrm@wessem.Com. Meer informatie over de functie kun je inwinnen bij de heer T. Bosten, supervisor, tel. 043-363 45 45 en op www.Wessem.Com.

Fibrant heeft een vacature voor een business manager die zich gaat richten op ons aspure product en op ammonium sulfaat (AS) technische producten. Wij zijn op zoek naar een sterke, ondernemende, gedreven collega die in staat is deze nieuwe aspure/AS business en bijbehorende chemische producten te laten groeien en kan bijdragen aan de ontwikkeling en kwaliteit. Daarnaast heeft de business manager focus op het managen en selecteren van onze distributeurs.

Bij het maken van caprolactam komt veel ammonium sulfaat vrij. Sinds 2015 staat er een schitterende nieuwe fabriek in geleen. ASpure is de zuiverste vorm van ammonium sulfaat en is één van de officieel beschermde merknamen van fibrant. Fibrant is het enige bedrijf in europa dat officieel gecertificeerd is voor productie, handel en opslag van ammonium sulfaat op industriële schaal voor voeding en diervoeding. Hiermee kwalificeren we ons als uniek in de wereld en daar zijn we best wel trots op.

De ammonium sulfaat van fibrant heeft een unieke positie als kunstmesttoepassing in de wereld. Maar je komt onze ammonium sulfaat in meer toepassingen tegen. American public university variërend van industriële toepassingen, voeding en diervoeding, farmaceutische producten en waterbehandeling. Deze toepassingen vallen binnen de zeer strikte HACCP en GMP regelgeving.

• uiteraard beheer je ook de interne business processen waarbij diverse stakeholders betrokken zijn. Je bent in staat de juiste stakeholders te definiëren en te managen, zowel intern als extern. Je treedt op als een erkende adviseur voor jouw stakeholders.

Als business manager aspure en AS technische producten rapporteer je aan de business manager AS europe en later aan de BU director ammonium sulfaat als de activiteiten europa ontstijgen. American college for medical careers jij bent een fundamenteel onderdeel in onze groeistrategie en draagt bij aan onze successen.

Fibrant biedt de interessante kans om in een snelgroeiende onderneming een nieuwe business/afzetmarkt te ontwikkelen door gebruik te maken van een uniek productportfolio. We bieden je een prettige balans tussen commerciële activiteiten richting (potentiële) klanten, distributeurs en partners én het werken vanuit het hoofdkantoor in urmond.

Bij fibrant geloven we onvoorwaardelijk in vakmanschap. We zijn ervan overtuigd, dat onze mensen het verschil maken. We beperken onze medewerkers niet tot louter hun functiebeschrijving. Iedereen wordt uitgenodigd en gestimuleerd om nét dat stapje extra te zetten. Een bevrijdend concept waarbij medewerkers verantwoordelijkheid krijgen en nemen. Dat leidt tot ontwikkelmogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Wij werken veilig en houden rekening met elkaar. Wij hechten waarde aan een cultuur van vertrouwen waarin wij allemaal onze verantwoordelijkheid nemen. Wij doen dingen op de fibrant manier: met passie, eigenaarschap en door te bouwen op sterktes.

Het arbeidsvoorwaardenpakket omvat een competitief salaris, leaseauto en andere secundaire salariscomponenten (waaronder een flexibel inzetbaar persoonlijk budget) binnen een multicultureel, innovatief, solide en internationaal onderscheidende onderneming.